coworkers, reklamebureau, freelance
Enkel, økonomisk, kompetent. Som et...

CoWorkers er blandt de allerførste, der introducerede et reklamebureau baseret på et netværk af freelancere. Grundidéen er, at tilbyde meget kompetente folk, der hurtigt forstår din forretning og som kan arbejde på tværs af både traditionelle medier og sociale medier. Uden at det koster dig en bondegård.

Det faktum, at Wasa knækbrød og Søfartsstyrelsen har været vores kunder i mere end 11 år fortæller, at vores koncept er holdbart.

Kombinationen af et enkelt set up baseret på kompetente freelance folk, som ikke koster en bondegård, tiltaler dem og mange andre.


Vi forstår din forretning
Alle har arbejdet på landets førende reklamebureauer og har arbejdet med de fleste brancher og kategorier.

Vi kender oftest din problemstilling, har stor forståelse for din forretning og din målgruppe, tænker og agerer på vegne af dig, så du bruger begrænsede ressourcer på et samarbejde med os.

Og så udvikler vi jo den gode idé, der virker på tværs af traditionelle medier og sociale medier.

 

Har et enkelt, fleksibelt setup
Da vi er baseret på et netværk af freelance folk, kan vi med lethed tilpasse os dit behov. Vi upsizer og downsizer efter opgavens omfang, og er derfor et attraktivt full-service reklamebureau for både store og mindre virksomheder. 


Der udnytter dit budget optimalt
Du får fuld valuta for pengene, for vores priser er "netto-priser". Du betaler kun for de folk, der løser din opgave - du dækker altså ikke udgifter forbundet med receptionister, feriepenge, tomgangstimer, dyre huslejer osv.Få mere at vide. Ring 2144 3888 eller mail kim@deblanck.com

Det faktum, at Wasa knækbrød og Søfartsstyrelsen har været vores kunder i mere end 10 år fortæller, at vores koncept er holdbart.

Kombinationen af et enkelt setup baseret på kompetente freelance folk, som ikke koster en bondegård, tiltaler dem og mange andre.


Vi forstår din forretning
Alle har arbejdet på landets førende reklamebureauer og har mere end 20 års erfaring med marketing og reklame.

Vi kender oftest din problemstilling, har stor forståelse for din forretning og din målgruppe, tænker og agerer på vejne af dig, så du skal bruge begrænsede ressourcer på et  samarbejde med os.

Og så kan vi jo få den gode idé, der virker på alle platforme.


Har et enkelt, fleksibelt setup
Vi er frie fugle og kan frit vælge vores samarbejdspartnere. De folk du arbejder med er dem, der har den bedste forudsætning for at hjælpe dig. Vi reagerer hurtigt, da vi ikke er bundet af stive systemer og kan upsize og downosize, så vi med lethed fungerer som full-service bureau for både store og små virksomheder.


Der udnytter dit budget optimalt
Du får fuld valuta for pengene, for vores priser er "netto-priser". Du betaler kun for de folk, der løser din opgave - du dækker altså ikke udgifter forbundet med receptionister, feriepenge, sygepenge, tomgangstimer, dyre huslejer osv.


Lyst til at videre mere? Ring 2144 3888 eller mail kim@deblanck.com