Hjemmesider


CoWorkers udarbejder resonsive hjemmesider til virksomheder inden for vidt forskellige brancher. Både B2B og B2C. Du får hjælp til overordnet strategi for hjemmesiden og struktur. Vi sørger for, at du har et godt content og hjælper med seo, design, tekster, fotos, video, test og implementering. Vi anbefaler det cms system, der passer bedst til dit behov, kan integrere med ERP systemer og sørger for hosting, hvis du ønsker det. Se cases nedenfor.

Få gode råd og tips til hjemmesider og digital markedsføring her>

Responsive hjemmeside til GERADEAUS

GERADEAUS er et tekstbureau, der skriver tekster til hjemmesider, brochurer, annoncer, digitale media, pressemeddelelser osv - lige ud af landevejen. Vi udarbejdede en søgeordsoptimeret, one-page responsive hjemmeside.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

responsive hjemmeside, webbureau, københavn

Ny hjemmeside til Plan Danmark

Vi rådgav om strategi, taktik og struktur. Styrede hele projektet med at få udarbejdet hjemmesiden, skrev tekster, hjalp med seo og fungerede som webmaster.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

webbureau, hjemmeside plan danmark, seo, erp

Nyt webdesign til Damas

I forbindelse med ny corporate identity udarbejdede vi nyt webdesign til Damas. Hjemmesiden er enkel og overskuelig og indeholder de informationer, kunderne har behov for.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

hjemmeside, b2b, webbureau, responsive

Hjemmeside til Nexus Interim Management

Responsive webdesign blev udarbejdet i forbindelse med en fornyelse af Nexus corporate branding. Indholdet er nøje udvalgt efter interview med målgruppen, der bl.a. lagde vægt på, at hjemmesiden indeholdt cases.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

webbureau, responsive, københavn, b2b, corporate branding, erp

Hjemmeside til Danmarks Rederiforening

Hjemmesiden blev udarbejdet i forbindelse med kampagner, der skulle få unge til at søge ind for uddannelsen som skibsofficer. Målet var at få 200 ansøgere - det fik vi.

Hjemmeside til Wasa brød

I forbindelse med en butiksaktivitet udarbejdede vi en responsive hjemmeside for Wasa, der har været vores kunde i over 11 år. Hjemmesiden giver inspiration til at komme andet end ost på sit knækbrød og havde en konkurrence, der gav næsten 10.000 deltagere.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

responsive hjemmeside, webbureau

Kampagnesite til Sun-Maid

Kampagnesite udviklet i forbindelse med en in-store aktivitet. Sitet indeholder et sjovt spil, nemme opskrifter med rosiner og en konkurrence for skoleklasser.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

hjemmeside, b2c, webbureau, responsive, dagligvarer