Corporate- & product branding

Vi arbejder med branding af både virksomheder, styrelser og produkter og kan bl.a. referere til Wasa knækbrød, Søfartsstyrelsen, Finansbanken, Carlsberg, Novenco og Babcock&Wilcox Vølund. Via enkle modeller får vi grundig indsigt i dit brand - udvikler en strategi og et kreativt koncept, der fungerer på alle platforme. Se cases nedenfor.

Facebook posts til Altia

Vi har udarbejdet en idékasse med 28 forskellige Facebook posts som Altias kunder - supermarkeder - frit kan bruge til deres social media aktiviteter. Det er primært konkurrencer, men også opfordringer om at komme til smagninger. Fælles for alle posts er, at de er nemme at eksekvere for både kunde og forbruger.

facebook post, sociale medier, some,

Selfie aktivitet for Fisherman's Friend

CoWorkers har netop lanceret en selfie-aktivitet for Fisherman's Friend. Målet var at kommunikere at pastillen i højere grad er frisk end stærk. Aktiviteten kørte primært på de sociale medier - Facebook og Instagram. Vi benyttede os bl.a. af posts på MetroExpress redaktionelle univers. Dermed undgik vi at fremstå kommercielle og fik flere deltagere. Mere end 400 personer uploadede en selfie.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Et hav af kampagner for Wasa knækbrød

Vi har i mere end 10 år været Wasas bureau i Danmark. Så vi har knækket en del opgaver gennem tiden - outdoor, indoor, annoncer, on-line bannere, hjemmesider, film, salgspræsentationer, gimmicks, konkurrencer osv.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Wasa knækbrød, product branding, fmcg, b2c, hjemmeside Wasa knækbrød, product branding, fmcg, b2c, hjemmeside

Nyt ansigt til Finansbanken

Vi udviklede ny identitet og ny strategi for banken. Udarbejdede logo, payoff, brochurer, hjemmeside, direct mails, flere forskellige image- og produktannoncer, messestand, online bannere, outdoor og stillingsannoncer.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

finansbanken, pengeinstitut, image annoncer, corporate branding, hjemmeside

Imageannoncer for Babcock & Wilcox Vølund

Vi har udarbejdet en serie imageannoncer, der primært indrykkes i internationale fagblade omhandlende waste-to-energy. Emnerne teknologi, bankability og track record udspringer af interviews, vi har gennemført med kunder i England.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Imageannoncer, Babcock & Wilcox Vølund, corporate branding

Rekruttering af skibsofficerer

I flere år samarbejdede vi med Danmarks Rederiforening om hvervekampagnerne, der skulle sikre flere skibsofficerer på de danske farvande. Udarbejdede annoncer, online bannere, hjemmeside, messe materiale, brochurer m.m..

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

rekruttering af unge, danmarks rederiforening, skibsofficer, hvervekampagne, hjemmeside

Stærkere positionering af Nexus

Vi interviewede både eksisterende kunder, potentielle kunder og Interim Managers for bl.a. at få indsigt i beslutningsprocessen og ønsker til kommende hjemmeside. Hjalp efterfølgende med udarbejdelse af  mission, vision, value proposition, opdatering af logo, ny grafisk identitet med bl.a. stationary og ny hjemmeside.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Nexus, corporate branding, mission statement, hjemmeside

Omfattende tiltag for Carlsberg

Carlsberg gav os opgaven - øg omsætningen af vores øl (primært Jacobsen) i restaurationsbranchen. Vi startede med interviews af køkkenchefer på førende restauranter og udviklede konceptet "Flere tangenter at spille på". Øl kan ikke erstatte vin, men giver flere valgmuligheder. Et over 100 siders stort opslagværk omhandlende sammensætning af øl til mad blev udviklet og uddelt. Og salget af øl steg.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

corporate branding, product branding, carlsberg, B2B

Branding af ventilationssystem for Novenco

Af Novenco Building & Industri fik vi til opgave at brande deres effektive og miljøvenlige ventilationssystem. Det skulle bl.a. have et navn, der fungerede i alle lande og gav associationer til Novenco. Vi gav det  navnet ecovenco2 og udarbejdede logo, hjemmeside, brochure, annoncer og online bannere.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Novenco, ecovento, branding, hjemmeside

Ny grafisk identitet til Damas

Vi gav Damas ny grafisk identitet. Dels ved at arbejde med nyt logo, dels ved at flytte dem grafisk tættere på de mange afgrøder, deres maskiner sorterer.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com

Profilering af LH Hockerup

Når LH Hockerup river en bygning ned, er der ikke et fnug tilbage. Og omgivelserne er på ingen måde generet. Det valgte vi at kalde "Seriøs nedrivning" - med klar adresse til en målgruppe, der hovedsaglig består af mænd.

Få mere at vide. Ring 21443888 eller mail kim@deblanck.com